Något kompakt och degigt. Camilla sa att hennes bröd brukade bli ca 5cm över kanten på bunken. Detta brödet hade nog 5cm UPP till kanten! Jag gjorde en ny omgång och valde att ta ett längre program. Skam den som ger sig! Denna gången blandade jag i lite allt möjligt bland annat russin och honung. Men resultatet blev det samma. En tung bröd klump i botten av bunken! Vad gjorde jag för fel??!! När jag stod där och tuggade en brödkant, som faktiskt var riktigt god, så upptäckte jag att det var som små smulor uppe på brödet. Och det var ju inte riktigt planerat. Det var ju jästen! Maskinen hade blandat i jästen för sent! Så degen hade aldrig jäst! Det var alltså inte MITT fel att brödet blev konstigt! Nu har jag fullt upp hela helgen så jag vet inte om jag hinner baka nåt. Men så fort jag har tid och ork ska jag göra ett nytt försök, denna gången ska jag blanda i jästen när jag startar maskinen!
I morgon börjar anatomi kursen! Det är Gerard O´shea som håller i den och dom som gått den säger att han är jätte duktig! Jag har gått en handler kurs med honom för många år sen och den var bra, vad jag kan komma ihåg. Mitt starkaste minne från den kursen var nog ändå "alla" kvinnliga deltagre som surrade som flugor runt honom! Det var nästan så vissa nog hade önskat dom haft högklackat och kort kort! För hans skull! Herregud... SÅ snygg är han ju inte! Eller.....?
Dagens Stig Helmer frilla stå Ella för!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar